Multi Culti


Είναι αστείο αλλά το σκέφτομαι αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Καθώς εργάζομαι από το σπίτι, κάθε φορά έχω πολλά (!) παράθυρα παράλληλα ανοιχτά στο internet. Αν κάνω ένα βήμα πίσω και τα παρατηρήσω, είναι τόσο ετερώνυμα μεταξύ τους αλλά και τόσο αληθινά γιατί αντιπροσωπεύουν τη 'φάση', τις ανησυχίες και τις αναζητήσεις της συγκεκριμένης ημέρας ή και περιόδου. Από τα sites των 'πελατών' μου και τα κοινωνικά τους δίκτυα (που μάλλον είναι το αναμενόμενο) μέχρι συνταγές για κέικ, πώς να φύγει ο λεκές από λάδι, πόσο απέχει η Ανκόνα από το Μιλάνο, 'How was your week?' για το lifelikes, τι επηρεάζει τη γονιμότητα, εργαλεία για επεξεργασία φωτογραφιών, ενοικίαση σπιτιών στην Ελβετία, online διαχείριση λογαριασμών, τέλη κυκλοφορίας για το 2015, και πόσα ποτά χρειάζεσαι για ένα πάρτυ.

Είναι λίγο τρέλα ε;; Και πού να με δείτε να ελίσσομαι μεταξύ όλων αυτών και στον πραγματικό κόσμο. Multi tasking at its best. Το δύσκολο βέβαια είναι να κατορθώσεις να κλείσεις όλα αυτά τα 'παράθυρα' στην πραγματική ζωή. Να κάνεις δηλαδή ένα βήμα πίσω πάλι, αλλά αυτή τη φορά, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν όλα αυτά τα ανοιχτά θέματα, να κατορθώσεις να αποστασιοποιηθείς και να ησυχάσεις. Να βάλεις ένα stop και να ζήσεις το τώρα χωρίς όλες αυτές τις έγνοιες του μέλλοντος. Αυτός είναι ένας από τους δικούς μου στόχους για το 2015. Να ελευθερωθώ από τις συνεχείς σκέψεις. Από την ατέρμονη, εσωτερική μου συζήτηση. 

Εσείς κουβεντιάζετε με τον εαυτό σας;
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Το καλό που σου θέλω...

    σβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην σταματήσεις όμως την εσωτερική σου αναζήτηση...αυτό είναι το ζητούμενο....αυτή θα σε φέρει σε άλλα επίπεδα, θα σε κάνει να αναγνωρίσεις τα οικεία μέσα στα ξένα, τα γνωστά μέσα στα άγνωστα, το καλό μέσα στο κακό και τα'νάπαλιν,,,,χωρίς αυτήν την εσωτερική αναζήτηση, είμαστε απλά φερέφωνα αυτών που ακούμε στα media, αυτών που πρεσβεύουν οι άλλοι και προσπαθούν διακαώς να μας πείσουν να τα ενστερνιστούμε, αυτών που νομίζουμε ότι πρέπει να πιστεύουμε....και πάει λέγοντάς....
    Καλή τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana